MI IS AZ ONYX?

 

FILOZÓFIÁNK

Kávézó és bárként nyitottuk meg családi vállalkozásunkat Kisteleken 2015-ben, mert szerettünk volna egy helyet a városban, ami ideális és hangulatos helyszín családi eseményekhez, baráti találkozókhoz, munkamegbeszélésekhez vagy akár randihoz. Azt tapasztaltuk, hogy az italok mellett igény van finom ételekre is, ezért álmodtunk egy nagyot: étteremmel bővítettük az ONYX-ot. A célunk az volt, hogy színesítsük a gasztronómiai kínálatot Kisteleken, illetve hogy ne kelljen a városból és térségéből elutaznia annak, aki minőségi streetfood ételeket szeretne enni egy modern, hangulatos étteremben.  Emellett azóta is kitartunk: nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a megjelenésre, folyamatosan fejlődünk és újítunk, mert azt szeretnénk, ha nálunk nemcsak ételt, hanem élményt is kapnának a hozzánk betérő vendégek.

 

ÉTTEREM

Éttermünk annyira sikeres lett, hogy 2022-ben újabb mérföldkőhöz érkeztünk: az ONYX átalakult egy hatalmas terasszal és belső térrel rendelkező étteremmé, ahol rendezvényeket is szervezünk és fogadunk – legyen szó családi vagy céges eseményről. Gondolunk a tradicionális ételek szerelmeseire, és az örök kísérletezőkre, újítókra is – őket amerikai, olasz és indiai ételkülönlegességekkel várjuk, így étlapunkon biztosan talál kedvére valót a család vagy baráti társaság minden tagja.

 

ALAPANYAG

Csak minőségi, prémium alapanyagokból dolgozunk: olasz ételeinket – így kövön sült, eredeti nápolyi receptúra alapján készült pizzáinkat is – prémium itáliai sonkával és paradicsomszósszal kínáljuk. Indiai fogásainkhoz minőségi indiai fűszereket és basmati rizst használunk, míg salátáinkat a Saliverzum friss termékei színesítik. A feltétek és előételek között pedig a Mangalard prémium hústermékeit is megtalálják vendégeink. Ételeinket különleges házi szószokkal tesszük még izgalmasabbá.

 

ITALKÍNÁLAT

A minőség iránti elkötelezettségünk az italkínálatban is megmutatkozik. Kávéink barista géppel és nagy szakértelemmel készülnek, a legmodernebb pörkölési technikával, friss AVX kávéból.  Kávékülönlegességeink, szálas teáink és sokféle ízesítésű házi limonádéink pedig garantáltan feldobják a legszürkébb hétköznapokat is.

A mecseki és zempléni tölgyfahordókban érlelt Vinatus boraink egy pillanat alatt a villányi lankákra repítik vendégeinket, de prémium francia borokat (pl Marrenon, Antech) és pezsgőket (pl. SAUSKA Rosé Brut, MAISON LOUIS DE GRENELLE  Budapest Spark Brut, CHAMPAGNE BILLECART-SALMON – BRUT RÉSERVE ) is kipróbálhatnak nálunk.  A sörkedvelőkre is gondoltunk kétféle csapolt sörválasztékunkkal, de vibráló, színes koktélok is kaphatók – legyen szó a klasszikusokról, vagy a különleges ízvilágú italokról. Míg rumból a venezuelai Diplomatico képviseli a minőséget polcainkon, addig ginekből a Japán kézműves ETSU hoz változatosságot. A sort persze sokáig folytathatnánk, de inkább azt javasoljuk, hogy gyere és próbáld ki a hozzád legközelebb álló italkülönlegességünket!